Szerviz
vissza

 

A Cold Systems Kft. teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek az ország egész területén. Garanciát vállalunk az általunk forgalmazott vagy gyártott termékekre. Meghibásodás esetén 24 órás szervizünkben kaphat segítséget.

Kiépített felügyeleti rendszerrel könnyű és gyors elérése a hiba keresés és annak továbbítása, akár e-mailen vagy sms-ben. Figyelembe véve az élelmiszerek előállításának és forgalmazásának élelmiszer-higiéniai feltételeiről szóló 17/1999. (II.10. ) FVM-EÜM együttes rendeleteket és az uniós jogszabályok rendeleteit, cégünk a létesítmény elektromos és vezérlő egységeit, úgy alakítja ki, hogy a folyamatos kommunikációban lehessen és jelzéseket továbbítson a központ felé.

 

   

Speciális Mastercellákkal és hálókártyákkal ellátva a hűtőbútorokat, szigeteket valamint a csoportaggregátot. Kapcsolódást építünk ki az üzletben elhelyezett PlantWatch készülékkel majd ez az egység kommunikál a központban elhelyezett számítógéppel valamint a GSM blokkal, mely a riasztásokat küldi a megadott GSM számok felé.

Szerviz szolgáltatásaink:

  1. Hűtéstechnikai rendszerek javítása.
  2. Alkatrészek és póttartozékok gyors beszerzése.
  3. Hűtőrendszerek szakszerű ellenőrzése, állapotfelmérése.
  4. Karbantartás.
  5. Új hűtéstechnikai rendszerek igény szerinti kiépítése.
  6. Hűtőbútorok telepítése és szervízelése.
  7. Kereskedelmi polcrendszerek telepítése.

 

vissza