Cégtörténet
vissza

 

A Cold Systems Kft 2000-ben alakult meg Magyarországon. A bejegyzett cég olasz tulajdonú kft, de már 1990 óta jelen vagyunk a hazai piacon elődcégeinkkel.

Cégünk a Tekno Group nemzetközi holding tagjaként tölt be meghatározó szerepet a hűtéstechnikai és üzlet-berendezési piacon. Évtizedes tapasztalatunk, elégedett partnereink széles köre valamint az értékesített magas színvonalú technológia biztosítják hosszú távú jelenlétünket ezen a rendkívül gyorsan változó piacon.

Széles termékválasztékunk lehetővé teszi bármely élelmiszer kereskedelmi üzlet teljes berendezését hűtőbútorokkal, háttérhűtőkkel, hűtőkamrákkal, egészen a kiegészítő gépekig (szeletelő-, daráló-, fóliázó-gépek, stb.)

A háttéri tárolást illetően a legmagasabb egészségügyi előírásoknak megfelelő moduláris hűtőkamra rendszer kialakítását tudjuk biztosítani. A panel rendszerből a háttér teljes körű kiépítését is elvégezzük a szükséges nyílászárókkal, rendszerünk mind az EU, mind a magyar  előírásoknak eleget tesz.

A hűtött berendezéseket a gyár által kifejlesztett csoportaggregátos rendszerrel együtt szállítjuk. Cégcsoportunk saját nemzetközi brandjével, a Casasola Refrigeration hűtőbútorokkal áll vásárlói szolgálatában. Az általunk épített rendszerek karbantartását saját szervizünk végzi a nap 24 órájában az ország egész területén. Saját gépkocsi parkunknak köszönhetően rendkívül rugalmasan tudunk Vevőink igényeihez alkalmazkodni, úgy a kiszállítások, mint a szervizelések területén.

Cégünk jelentős szerepet vállal az üzletek belső arculatának kialakításában. Bármilyen jellegű üzlet kialakítására vállalkozunk, legyen az akár élelmiszer, műszaki vagy ruházati bolt.

 

Gastro Systems Kft

vissza